måndag 28 september 2009

Man blir lite avundsjuk

Följer en känd bloggtjej som heter Sandra Beijer. Hon bor i Stockholm, är ung, lite vintagecool och jobbar som copy på reklambyrån Garbergs. Jag börjar undra om hon är verklig. Kan det finnas tjejer som är så här rätt? Hon har coola vänner med stora svarta glasögon och slänglugg och en av dom heter Ludde och kallas för Vinden och är hennes läckra kille. Hon går ut och äter på sin stamkrog Tranan i Vasastan, har jättefräcka fester med teman som alla går in för. Hon röker rätt cigg och hon reser på 10-dagars semestrar till NewYork och då bor hon givetvis hos en kompis som har en urläcker högt belägen etagevåning någonstans på Manhattan med utsikt över hela jäkla stan.
På sommaren bor hon på en ö i skärgården och då är det så där jättefint väder så man blir varm i hela kroppen. Hennes vänner kommer och hälsar på och så lagar dom kronärtskocksmat.
Precis nu är hon i Marrakesch, Marocko på en fotokurs i 8 dagar, en liten födelsedagspresent som ramlade över henne. Ja, herregud hur blir man så rätt? Kan man skrapa på ytan och hitta en liten fet och finnig osäker tjej som lever på smslån från Låna?
Sandra Beijer

Inga kommentarer: