måndag 27 augusti 2012

Stopp i kanalen

Herregud vad ont det gjorde. Knivar in i levern. Låg som en groda med benen indragna under mig och låg jag blickstilla så var smärtan ändå uthärdlig. Petade i mig lite morfin men ingen effekt. Fast det tar emot att ringa syrran mitt i natten så gjorde jag ändå det och hon kom, klappade mig på ryggen och ringde 1177. Sen blev det 112 och ambulans. Lyckades se i ögonvrån att den ene ambulanskillen såg rätt bra ut. Lång och en blond kalufs. Mona lutade sig fram och viskade -Han är bög och bor med sin kille i Frufällan. Snygg var han.
Sen pumpade dom i mig en massa morfin och fick upp mig på båren och vid varje liten stöt eller gupp skar kniven i mig. Inte ofta en ambulans kör i snigelfart till lasarettet.
In på Kirurgen 4 och sen ner til röntgen. Kraftig förstoppning i övre tarmen. Att det kan göra så ont. Inget konstigt alls sa läkaren. Tarmen har ingen vidgningsförmåga och när det pressar på så gör det så här ont.
Nu är jag hemma igen tack och lov. Kirurgen 4 var inte nåt 5-stjärnigt ställe precis. Fick ett pyttelitet enkelrum men toalett och dusch i korridoren med en massa gamla karlar. Man blir lite bortskämd när man har legat inne i nybyggda T-huset. Känns ändå som att nu är du färdigbehandlad så då stuvar vi undan dig i våra gamla rum. Låter jag lite bitter kanske.
Har fortfarande ont i levern men får hoppas att det går över efter hand.

Ps. Idag fick vi dagens ros av min mor och far för den årliga kräftskivan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jobbigt att se dej ha så ont, men nu är du hemma igen och det känns så bra, kram, kram, kram

Johanna sa...

<3