torsdag 11 november 2010

Tredje gången gillt

Ja så var det då dags att flytta dom gamla päronen igen. Från Dalsjöfors till Kypedalen till Dalsjöfors till Brämhult. Nu får det vara bra. Ingen av oss orkar bära en enda psykisk låda mer. Gamla pappa är nog mest trött och virrig av oss alla. Han hasade runt i sina tofflor i Dalsjöfors och klämde på flyttgubbarnas överarmar. Frågade varannan minut  –Ska den här med? – Ja pappa, allt ska med. – Den här då? – Jaaaa...
Han låste sin klaffbyrå och stoppade nyckeln i.. Ja var stoppade han nyckeln? Ingen vet. – Men du hade ju på dig ett par andra byxor när du höll på där. Har du känt efter i dom? frågade Mona. – Ja dom byxorna har jag på mig under dom här och där är den inte. Han är praktiskt lagd, han slapp packa ett par brallor. Klaffbyrån är och förblir låst.
Men det blir fint i den nya lyan. Utsikten är underbar. Mamma gillar att ha koll på TV-masten i Häglared och den syns tydligt från vardagsrummet. Tror att hon har en liten referenspunkt i den på nåt sätt. Däråt ligger deras hemtrakter. Vi får hoppas och tro att dom kommer att trivas.

Trött pappa i flyttröra

Inga kommentarer: